4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 1 signature landscape

RANKNING AV ÅRET RUNT-DÄCK

Tips och råd för bil-, SUV- och skåpbilsdäck

Året runt-däck är hybriddäck som kan användas hela året. Däcken är konstruerade med tekniker för både sommar- och vinterdäck, så att de kan användas på ett säkert sätt under torra, våta, eller snöiga väderförhållanden – året runt. 

3PMSF-märkningen (3 Peak Mountain Snow Flake) på sidoväggen av våra helårsdäck bekräftar att de kan användas på vintern – även i områden där vinterdäck kan behövas under en viss del av året eller under vissa väderförhållanden.

Om du letar efter de bästa året runt-däcken till din bil har du kommit till rätt ställe. Upptäck Michelins bästa året runt-däck och se vad oberoende däcktestare säger om dem.

MICHELIN CrossClimate 2

Rulla säkert på vägen, i alla väder, från den första till den sista kilometern. MICHELIN CrossClimate 2 är mästaren när det kommer till helårsdäck [1], ledande på inbromsning på torr vägbana [5], ledande på inbromsning och grepp på snö [2][3] samt bäst i klassen när det gäller våt- och snöprestanda vid däckens lagliga slitagegräns [2] ][3][4]. Det här däcket har bättre övergripande säkerhet [1] och bränsleförbrukning [7] än dess bästsäljande föregångare [9]. Kör med självförtroende på både sommar- och vintervägar, oavsett oväntat kallt väder.

2023 gav Auto Zeitung MICHELIN CrossClimate 2 betyget Starkt rekommenderat och Bränslebesparingsrekommendation på 9 däck 215/55R17.

Topprestanda på snö och torra vägförhållanden uppväger det måttliga våta resultatet – andraplatsen. Tar sig fram särskilt effektivt tack vare det låga rullmotståndet (Auto Zeitung 2023).

MICHELIN CrossClimate 2 SUV

Välj ett SUV-däck du kan lita på – oavsett väder. MICHELIN CrossClimate 2 SUV är SUV-versionen av MICHELIN CrossClimate 2 och är speciellt utformad för att optimera säkerheten året runt. Detta mångsidiga helårsdäck tacklar kyla på ett tryggt sätt och är av många anledningar ett av de mest sålda däckfamiljen i Europa [2]. Övervinn väderförhållandena och få ut mer av din SUV med mästaren bland alla helårsdäck [1]. Tack vare den bästa uppmätta inbromsningen på torr, vått och snöig vägbana kan du bemästra oförutsägbara väderförhållanden och spara både tid och pengar med färre säsongsbetonade däckbyten [1].

2023 blev MICHELIN CrossClimate 2 SUV-däcket testvinnare av det jämförande testet utfört av AUTO BILD ALLRAD, på 10 utvalda helårsdäck i dimensionen 235/65 R17.

Allsidig talang med balanserad prestationspotential, övertygande vinter- och torrprestanda samt mycket goda egenskaper vid vattenplaning (Auto Bild Allrad, 2023).

4w 461 tire michelin crossclimate 2 en features and benefits 3 signature square

UPPTÄCK VÅRT SORTIMENT AV ÅRET RUNT-DÄCK

Andra liknande artiklar

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.