Motorcykel Banderoll statique 5 Tillverkare

MICHELIN är här för att hjälpa dig att göra rätt val när du byter däck

Sök efter bilmärke

Behöver du byta dina däck? Oavsett fordon så har vi på MICHELIN ett brett däcksortiment för dina behov. Du kan lita på oss! Vi har ständigt förnyat oss sedan 1889 så att du kan köra säkert med självförtroende. Våra avancerade produkter är designade och testade för att garantera högsta möjliga kvalitet. Tack vare innovativ teknologi så garanterar Michelin-däcken en hög prestanda, optimal säkerhet och en behaglig körupplevelse.

De mest eftertraktade 5 tillverkarna av Bil

Däck efter biltillverkare

För att hitta rätt MICHELIN-däck för dina behov så rekommenderar vi att du först letar efter MICHELIN-däck som är designade specifikt för ditt fordon. Välj fordonstillverkare från listan nedan och låt vår däckväljare guida dig.

Hittade du rätt MICHELIN-däck? Klicka på "Köp online". Du kan välja en återförsäljare i närheten och genomföra ditt köp säkert via återförsäljarens webbplats eller kontakta dem för att boka ett möte.

Har du några frågor? Klicka på ”Jag behöver hjälp” eller kontakta oss via den virtuella assistenten, via e-post eller via telefon. Våra experter finns här för att ge rådgivning om däck.

MICHELIN-däckväljare enligt biltillverkare

Dra nytta av vår kunskap! Vår MICHELIN-däckväljare hjälper di g att hitta de bästa däcken för ditt fordon och din körstil.  Baserat på den information som du anger så visar vår däckväljare de specialdesignade däcken som är godkända av tillverkarna för ditt fordon samt en förteckning över storlekar som är kompatibla med de befintliga.

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.