header1 amg gt verkleinert

SAMARBETE MELLAN MERCEDES-AMG OCH MICHELIN

amg michelin partnerlabel p rgb

Att korsa gränser, utforska nya territorier och ta steget ut i det okända – det kräver mod och genuin passion.
Det är just passionen som driver Mercedes-AMG och Michelin, två innovatörer inom sina respektive områden, att utmana status quo för att nå sin vision om mobilitet. Det spelar ingen roll om det gäller extraordinära sportbilar, prestandafordon eller däck.

AMG Driving Academy & Michelin

Utforska dina personliga gränser. Upplev fascinerande prestanda. Njut av varje ögonblick fullt ut. Upplev världen med AMG Driving Academy. En extraordinär gemenskap av människor som älskar prestanda och delar samma passion. AMG Driving Academy erbjuder unika upplevelser på legendariska racerbanor, spektakulära rutter och ultimata upplevelser på snö och is med Mercedes-AMG-fordon. När du väljer AMG Driving Academy, får du på mer än bara en resa eller ett program: Du blir medlem i den snabbaste familjen i världen!

Klicka här för att upptäcka mer om AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG & Michelin: bygger den bästa elektriska körupplevelsen

Ta del av MICHELIN och Mercedes-AMG arbete med att skapa det perfekta MICHELIN Pilot Sport EV-däcket.
Flera månaders samarbete har resulterat i ett däck som frigör den fulla potentialen i nya Mercedes-AMG EQS. Upplev en helt ny - elektrisk - körupplevelse!

MICHELIN x Mercedes-AMG: building the best electric experience ⚡

Mercedes-AMG & Michelin

En gemensam strävan efter högsta kvalitet och perfektion förenar de två företagen. Tillsammans uppfyller vi vår vision om mobilitet på vägen.

Michelin utvecklar OE-märkta däck för Mercedes-AMG

MO1-, MO2- eller MO1-A-märkta MICHELIN-däck är designade specifikt för Mercedes-AMG. Michelins ingenjörer har i nära samarbete med Mercedes-AMG utvecklat högpresterande däck med de bästa teknologierna och materialen för att uppnå den bästa prestandan och åkkomforten för varje enskild bilmodell. Upplev en helt unik körupplevelse med OE-märkta däck för Mercedes-AMG!

Läs mer om OE-märkta däck.
 

Hitta rätt MICHELIN-däck för din Mercedes-AMG

marked tyre
map search desktop

Mercedes-AMG-godkända däck för ditt fordon kan köpas från specialiserade webbplatser och butiker

Sök efter
Adress, stad eller postnummer
Car
  • Car
  • Motorbike
Hitta mig
Sök
Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.