MICHELIN TRACK CONNECT :

Träna, bli snabbare och maximera dina resultat på banan!

Solution pneu connecté MICHELIN Track Connect - MICHELIN

Gör dig redo för att dominera på banan genom att utnyttja däcken till deras fulla potential!

Innan du startar kommer MICHELIN Track Connect-appen att rekommendera rätt lufttryck i däcken för din bil.  Sen kan du tryggt trampa gasen i botten och njuta av varje kurva. Kontrollera tryck och temperatur på däcken i realtid och jämför sedan dina resultat med  andra förare som använder MICHELIN Track Connect-appen runt om i världen.
Bli bättre. Upptäck föraren i dig.

Hur fungerar det?

MICHELIN Track Connect:  en app med många olika användningsområden!

Nu kan du som älskar att köra på bana förbättra körprestandan och nå optimala resultat - oavsett om du kör som amatör eller proffs.

Track Connect: first connected coaching system | Michelin

En enda app för tre olika lägen!

version eng

NYHET!

Den senaste versionen av systemet MICHELIN Track Connect är nu kompatibel med bilar som inte är utrustade med uppkopplade däck.
Beroende på vilken nivå du vill ha när det gäller analyser av din körprestanda och vilken bil du kör finns det tre olika lägen att välja mellan:

Leisure mode

Kan användas för alla typer av sportbilar på bana. Ger en ny upplevelse på banan tack vare automatisk tidstagning och återuppspelningsläge.

Expert mode

Exklusivt för bilar som är utrustade med däcken MICHELIN Pilot Sport Cup 2 Connect. Kräver installation av MICHELIN Track Connect-kit, som består av fyra sensorer och en mottagare. Hitta en återförsäljare nära dig

Motorsport mode

Speciellt utvecklad för tävlingar. Upptäck alla funktionerna på webbplatsen MICHELIN Motorsport.

 

Följ dina resultat noggrant!

Systemet MICHELIN Track Connect, som föddes ur den teknik som Michelin använder inom motorsport och som utvecklats tillsammans med medlemmar i Porsche Club, finns med och stöttar dig i varje fas under loppet på banan.

before the run

FÖRE 

Systemet MICHELIN Track Connect rekommenderar optimalt lufttryck beroende på vilken bil du ska köra, var du ska köra (väg eller bana) och vilka väderleksförhållanden som råder. 

during the run

UNDER 

Med hjälp av exakta färgkodade tryck- och temperaturvärden kan du i realtid se om däcken jobbar inom det optimala intervallet.
Du får även indikation via appen på hur bilens balans ändras (över-/understyrning) beroende på ändringar av däcktrycket.  Tidtagning sker  automatiskt.

after the run

EFTER 

I mobilappen kan du visa, jämföra och dela data som sparats under olika varv.
Du får veta exakt vilka justeringar du ska göra i däcktrycket innan du ger dig ut på banan igen.

Funktionerna som illustreras här är hämtade från Expert modei MICHELIN Track Connect-appen

Feedback från Experter

Track Connect_Prescriptors_03.2018_FR.mp4

Så här installerar du MICHELIN Track Connect

MICHELIN® Track Connect - Full Version

Hur laddar jag ned 
appen Michelin Track Connect?

cjtpidunv05io0pp7k1g6s4aq img002 full

Var får jag tag på och hur använder jag 
MICHELIN Track Connect ?

VANLIGA FRÅGOR

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.