Motorcykel Bakgrund landing page Varför Michelin

Varför du ska köpa MICHELINDÄCK för din motorcykel? 

Varför ska du välja oss? Eftersom du får allt du behöver i varje däck.

Michelins historia

Fantasin och intuitionen hos dem som tar hand om forskning uppmanade Michelin att uppfinna nya lösningar och motorcykeldäck som blev allt starkare och effektivare.

Innovation

Gårdagens vågade teknologi och genialiska idéer har skapat plats för de mest avancerade teknologierna för forskning och utveckling.

Anslutning med teknologi

Unik kännedom skapar det perfekta däcket: ultrapresterande föreningar, toppresterande skal och patentskyddade lameller. För att uppnå spetskompetens arbetar tekniker och förare tillsammans i strävan efter prestanda och säkerhet.

Motorcykel Tidningsledare landing page connecting techno Varför Michelin
Motorcykel Piktogram landing total performance Varför Michelin
MICHELIN® Total Performance™

Att köra en motorcykel eller en scooter är en fråga om förtroende. Dina däck är den enda kontaktpunkten mellan ditt fordon och vägen. Det är därför som vi alltid strävar efter att förbättra våra däcks prestanda.

Vårt engagemang inom tävling

Tävlingar är det perfekta laboratoriet för att marknadsföra nya teknologier. Det gör att vi kan testa, innovera och utveckla nya däcklösningar under extrema förhållanden.

Motorcykel Piktogram landing page competition Varför Michelin
Motorcykel Tidningsledare landing page partners Varför Michelin
Michelins partners

Vi är stolta att vara partner med de största motorcykels- och scootermärkena på marknaden. Tillsammans arbetar vi med samma strikta standarder för att ge dig den bästa möjliga prestandan.

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.