MICHELIN
PILOT POWER 2CT

MICHELIN PILOT POWER 2CT

Ett sportdäck med dual compound-teknik som tagits fram för sportig körning. Det är ett mångsidigt och slitstarkt däck som har fenomenalt grepp i vått och torrt.
 

  • Utmärkt grepp på torra och våta underlag
  • Utmärkt stabilitet

Varför välja MICHELIN Pilot Power 2CT-däck?

Motorcykel Piktogram adhesion route Däck

Grepp och styrning
 

MICHELIN Pilot Power 2CT-däck är framtagna för att ge dig maximal körglädje vid sportig körning. Förarnas höga krav möts genom att kombinera fenomenalt grepp på torra och våta underlag med lång hållbarhet och kvalitet.
 

moto logo technologie 2ct tyres

MICHELIN dual compound 2CT-teknik
 

Däcken är tåliga i mitten och mjukare på kanterna så att du kan imponera och ta snäva kurvor utan problem, så som de oftast gör på racerbanan. MICHELIN Pilot Power 2CT-däck har MICHELIN dual compound 2CT-tekniken att tacka för dess fenomenala prestanda.
 

Motorcykel Piktogram look pneu Däck

Ett sportdäck framtaget för sportig körning
 

Eftersom däcken är utformade att klara långa resor kan MICHELIN Pilot Power 2CT-däck enkelt hantera både hastighetsökningar och tuffa inbromsningar utan att ge vika.
 

Passar detta däck mitt fordon?

De som tittade på detta däck tittade även på dessa däck

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.