Vinter

HITTA DINA DÄCK

HITTA DINA MICHELINDÄCK

På våran hemsida kan du söka efter och hitta rätt däck till ditt fordon. För att snabbt och enkelt hitta de perfekta däcken för ditt fordon, använd vår däckväljare.


Du kan söka på fordonsmodell eller däckdimension - fyll bara i fälten från vänster till höger. När du är klar ger vi dig den bästa däckrekommendationen för dig. Ge så mycket information du kan - så att vi kan ge bästa möjliga rekommendationer.


När du har hittat rätt däck kan du se våra produktsidor där vi informerar om allt du behöver veta om däcket. Klicka dig sedan vidare för att hitta din närmaste återförsäljare!

Juridiska meddelanden

Storleken och/eller hastighetsklass kan lätt variera från den specificerade OE-storleken som står på fordonsskylten. Din lokala däckåterförsäljare ger dig den hjälp som behövs för att installera däcket som anges av: 

 

  1. Underrätta ägaren om reservdäcken har ett annat hastighetsklass än OE-däcken och den maximala hastigheten för fordonet begränsas till däck med lägre hastighetsklass. 
  2. Fastställ om däcktrycket måste justeras med den alternativa listade storleken.
Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.