MICHELIN
X-ICE NORTH 4 SUV
 • SUV-däck / 4x4-däck
 • El- eller hybridbil
 • dubb

  dubb

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Snö och lera

  Snö och lera

 • Vinter

  Vinter

84 tillgängliga dimensioner

MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV

 • SUV-däck / 4x4-däck
 • El- eller hybridbil

 • dubb

  dubb

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Snö och lera

  Snö och lera

 • Vinter

  Vinter

Säkerhet som varar även på svåra vintervägar

MICHELIN X-Ice North 4 SUV dubbdäck ger enastående dragkraft på is och kontroll med säkerhet som varar. Maximal framkomlighet med ett tufft vinterdäck(1)(2)

 • MICHELIN dubbade vinterdäck för SUV
 • Bästa vinterdäcket för bromsförmågan på is(1)
 • Bästa däcket för dragkraft på is med utmärkt grepp på vintervägarna(2)
 • Tyst och bekvämt med lägre buller(3)
 • Mer bränslesnålt jämfört med den tidigare generationen(5)

Bästa bromsförmågan och grepp på isiga vägar(1)(2)

Med det högsta antalet dubbar, har MICHELIN X-Ice North 4 SUV vinterdäck den bästa dragkraften och bromsförmågan på isiga vägar jämfört med sina konkurrenter(1)(2). Ha kontroll på dina vinterresor med säkerhet som varar.

Utmärkt prestanda för acceleration och bromsning på snö(4)

För att köra i djup snö, behöver du ett suvdäck som utvecklats för stränga vinterförhållanden. MICHELIN X-Ice North 4 SUV däck är utvecklat för starkt grepp för att leverera utmärkt acceleration och bromsförmåga på snö(4). Se till att du och dina passagerare håller er trygga och kommer fram.

Dubbar med lägre bullernivå för behagligare körning(3)

Dubbarna har placerats med hjälp av särskilda algoritmer på MICHELIN X-Ice North 4 SUV och har dubbar som väsnas mindre så att resan blir så behaglig som möjligt på både våta och torra vägar under vintern(3). Bekvämt att köra alla dina vintermil.

Bränslesnålt(5)

För att ge hög prestanda och valuta för pengarna, är MICHELIN X-Ice North 4 SUV däck bränslesnålare med 14 % lägre rullmotstånd jämfört med sin föregångare. Det bränslesnåla dubbdäcket kompromissar inte med framkomligheten och kontrollen och är perfekt till alla dina vinterkörningar.

★★★★★
We don't have review for this tire yet…
MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV
Äger du detta däck?
Skriv ett omdömme

84 storlekar tillgängliga för MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV

Passar ditt fordon

MICHELIN X-ICE NORTH 4 SUV 215/70R16 100T SUV

Bredd

215

Profil

70

Diameter

16

Belastningskapacitet

100

Hastighetskapacitet

T

Juridiska omnämnanden

(1) isbromsning - baserat på isbromsningstest (mellan 25 och 5 km/tim), utfört av TEST WORLD produktservice, på Michelins begäran, mellan november och december 2018, på en VW Tiguan med dimensionen 225/65 R 17 106 T i en jämförelse mellan MICHELIN X-Ice North 4 SUV och konkurrenterna BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliita 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. MICHELIN X-Ice North 4 SUV är ledare tillsammans med GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4 och NOKIAN Hakkapeliita 9 SUV. Baseras på publiceringar i Tekniikan Maailma, September 2019 (Finland) och Zarulem 2019 (Ryssland).

 

(2) - isgrepp - baserat på test av väghållning på is, utfört av TEST WORLD produktservice, på Michelins begäran, mellan november och december 2018, på en VW Tiguan med dimensionen 225/65 R 17 106 T i en jämförelse mellan MICHELIN X-Ice North 4 SUV och konkurrenterna BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliita 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero. 

 

(3) - bullerdämpning - subjektivt buller/komforttest och objektivt bullertest på svarta asfaltvägar, utfört av TÜV i Tyskland på Michelins begäran, i mars 2020, på en LEXUS NX med dimensionen 225/65 R17 106T i en jämförelse mellan MICHELIN X-Ice North 4 SUV och CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV och NOKIAN Hakkapeliitta 9 SUV. Genomsnitt av 3 hastighetsförhållanden (50 - 80 - 110 km/tim). 

 

(4)snöbromsning och acceleration - baserat på Snöbromsningstest (mellan 35 och 5 km/tim) och accelerationstest på snö (mellan 5 och 35 km/tim), utfört av TEST WORLD produktservice, på Michelins begäran, mellan november och december 2018, på en VW Tiguan med dimensionen 225/65 R 17 106 T i en jämförelse mellan MICHELIN X-Ice North 4 SUV och konkurrenterna BRIDGESTONE Noranza 001 SUV, CONTINENTAL Ice Contact 2 SUV, NOKIAN Hakkapeliita 9 SUV, GOODYEAR UltraGrip Ice Arctic SUV 4x4, PIRELLI Ice Zero

 

(5) –lägre bränsleförbrukning - Rullmotstånd minskat med 14 %. Baserat på interna studier som gjorts i Ladoux technology center (Clermont-Ferrand, Frankrike) av Michelin mellan februari 2018, på 235/65 R17 108T XL.

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.