MICHELIN
CrossClimate+
 • Personbilsdäck
 • 3PMSF

  3PMSF

 • Snö och lera

  Snö och lera

 • Sommar

  Sommar

MICHELIN CROSSCLIMATE + | AutoZeitung
25 tillgängliga dimensioner

MICHELIN CROSSCLIMATE+

 • Personbilsdäck

 • 3PMSF

  3PMSF

 • Snö och lera

  Snö och lera

 • Sommar

  Sommar

Säkerhet från tidig vår till sen höst.

Om du vill ha köra tryggt från tidig vår till sen höst ska du välja MICHELIN CrossClimate+.[4]

 • Michelins höga säkerhet under varierande väderförhållanden[4]
 • Utmärkt grepp på vått och torrt[2][3][4]
 • Extra säkerhet under tidig vår och sen höst med snömärkning (3PMSF)[4]
 • Michelins erkända livslängd[5]

Upplev utmärkta bromsegenskaper under växlande vår- och höstförhållanden.[2-4]

Välj ett däck som ger hög säkerhet och komfort. Välj MICHELIN CrossClimate+ som ger dig en kombination av specialutvecklade styva och avfasade mönsterblock vilket ger bra grepp på torrt väglag. Den innovativa gummiblandningen ger samtidigt god bromsförmåga och bra köregenskaper på vått väglag oavsett väderlek. 

benfit1

Utrusta din bil med MICHELIN CrossClimate+, så får du ett sommardäck som även klarar av lite snö. Ej rekommenderat som vinterdäck i Norden.[4]

Känn dig säker med MICHELIN CrossClimate+ och dess V-formade däckmönster med 3D självblockerande lameller som ger broms- och accelerationsförmåga ända ned till det lagliga mönsterdjupet.[1] Är 3PMSF märkt. (Ej rekommenderat som vinterdäck i Norden).[4]

4w 324 tire michelin crossclimate plus en us product in context signature 16 slash 9

Imponerande livslängd.[5]

Michelins styva däckmönster förlänger däckets livslängden så att du får ytterligare 28% längre körsträcka - det motsvarar en extra säsong körning jämfört med genomsnittet hos de närmsta konkurrenterna.[5]

benfit3

Lita på hög säkerhet från första till sista milen.[1]

Designat med droppformade lameller och ett däckmönster skuret till botten, MICHELIN Ever Grip Technologies säkerställer hög säkerhet och många mils körning.[1]

benfit4
MICHELIN CROSSCLIMATE+ Recensioner
Äger du detta däck?
Skriv ett omdömme

Passar detta däck mitt fordon?

25 storlekar tillgängliga för MICHELIN CrossClimate+

Passar ditt fordon

MICHELIN CrossClimate+ 145/60R13 66T

Europeisk däcketikett

Klass energieffektivitet

D

Klass våtgrepp

C

Klass utvändigt bullerljud

68 dB

Bredd

145

Profil

60

Diameter

13

Belastningskapacitet

66

Hastighetskapacitet

T

Specifikation

3PMSF

VILLKOR

(1) Vid första och sista milen (sista milen motsvarar slitet i en maskin (buffat) ner till mönsterdjupsindikatorn), på dimension 205/55 R16 91H, ligger MICHELIN CrossClimate+ över gränsvärdet i den Europeiska förordningen R117 gällande grepp på vått underlag för ”snöiga” och ”normala” förhållanden. Lägsta lagliga mönsterdjup i Sverige är 1,6 mm på sommaren och 3 mm på vintern.

 

(2) MICHELIN CrossClimate+ fick den näst bästa bedömningen av AutoBild när det gäller bromsning på torrt väglag på dimension 195/65 R15. Testet publicerades den 27 september 2018.

 

(3) B-klassat när det gäller bromsning på vått väglag.

 

(4) 3PMSF = Three Peak Mountain Snow Flake. Certifiering gällande egenskaper på snö (bromsning och acceleration). MICHELIN CrossClimate+ är inte rekommenderat för användning på nordiska vintervägar.

 

(5) MICHELIN CrossClimate+ fick den bästa bedömningen av AutoBild när det gäller livslängd på dimension 195/65 R15. Testet publicerades den 27 september 2018. Lägsta lagliga mönsterdjup i Sverige är 1,6 mm på sommaren och 3 mm på vintern.

 

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.