cjte57vzr0jui0omysc9bnxj9 rtb 04 premium touch full

GREPPBART AV MICHELIN

Greppbart av Michelin är en podcast som vill öka intresset för däck. 

Däck är idag en högteknologisk produkt, som produceras på ett hållbart sätt och återvinns med en mängd olika användningsområden. Syftet med podden Greppbart av Michelin är att göra frågor om däck angelägna och därmed öka säkerheten och hjälpa konsumenterna att göra bättre val.
 

Avsnitt 4. - Gäst Panagiotis Xialinas, produktchef
Vad har suddigumseffekten med däck att göra? Panagiotis Xialinas eller Nottis som vi kallar honom är produktchef på Michelin baserad i Stockholm. Han har lång erfarenhet från olika tjänster på Michelin då han jobbat på företaget sedan 2005. I detta avsnitt reder han ut alla olika typer av däck som finns på marknaden men också varför han liknar ett däck med ett suddigum och varför du inte ska köra med vinterdäcken under varma sommardagar.

Avsnitt 3. – Gäst Annie Seel, racerförare
Hon har kallats Rallyprinsessan. För Greppbart av Michelin, avslöjar hon nyheter om sitt nya toppjobb i det berömda Dakarrallyt. En stenhård tävling som hon en gång själv har vunnit på motorcykel. Men Annie är också engagerad för kvinnor i motorsporten. Hon ägnar allt mer av sin tid åt racing på bana och att få tjejer med bakom ratten. En ökad förståelse för hur bilen och däcken fungerar rent fysiskaliskt tillsammans med personlig körträning tycker Annie är ett bra recept för att öka trafiksäkerheten.  

Avsnitt 2. –  Gäst Fredrik Ardefors, Vd Svensk Däckåtervinning AB
Vart tar egentligen alla gamla däck vägen? Lagen på däckåtervinning innebär att så gott som alla däck återvinns. Men det är många frågor som Svensk Däckåtervinning har att brottas med. Vad kan man göra med gamla däck? Mycket mer än vad de flesta tror! Samtidigt finns det nya utmaningar. Hur återvinner man den gröt som många har börjat spruta in i däcken för att slippa punktering?

Avsnitt 1. – Gäst Peyman Sabet, Nordenchef Michelin.
Michelin är en av världens ledande högteknologiska tillverkare av däck. Företagets nordiska Vd Peyman Sabet berättar om hur han lärde sig att förstå kundens behov när han som pojke jobbade extra i sin pappas godisaffär. Det var bra lärdomar på vägen till chefsposter inom Michelin. Peyman berättar med kunskap och inlevelse om hur avancerad och rolig frågan om däck egentligen är och vilka spännande nyheter som väntar oss i framtiden.

 

 

Behöver du mer hjälp?