DÃCKDÃCK VISA ALLA DÄCKVISA ALLA DÄCK ÅTERFÖRSÄLJAREÅTERFÖRSÄLJARE

KÖRTIPS

Michelin Vinterdäck

Michelin 27 Apr 2011

MICHELIN vinterdäck

Vinterdäck för din bil

Michelin Alpin vinterdäck

Kör säkert i alla väder. MICHELIN Alpin är framtaget för Små bilar, mellanstora och stora
familjebilar, och är det mest ekonomiska 1 vinterdäcket – det erbjuder dig 35 % längre körsträcka jämfört med snittet på marknaden. MICHELINs banbrytande gummiblandning Helio Compound+ (som innehåller solrosolja) används för bättre grepp på våta och isiga vägbanor. Full Active Tread-tekniken är helt idealisk för de flesta förhållanden och förbättrar såväl greppet, bromsförmågan som stabiliteten.

MICHELIN Pilot Alpin vinterdäck

MICHELIN Pilot Alpin är ett vinterdäck för alla prestandamodeller och sportbilar. Det här vinterdäcket har konstruerats och godkänts för de vassaste prestanda- och sportbilar man hittar på våra vägar: Audi A3/A4/A6, BMW M3, M5 och M6, Mercedes C-klass, E-klass, AMG E-klass, SL, S-klass, CLS, SLR och Maybach, Porsche Boxster, 911 och Porsche Panamera. Finns också i ”Zero Pressure”-version (punkteringsskyddade) för BMW 3-serien.

Michelin X-Ice vinterdäck

Michelin X-Ice – det dubbfria vinterdäcket för hårda vintrar – består av Flex-Ice en gummiblandning
som framtagits speciellt för att ge bibehållet grepp också i extrema vinterförhållanden med snö och is. Advance Tread Blocks, med mikropumpar som suger upp vatten på isytan, bidrar till att ge bättre grepp på snö och is.

Michelin X-Ice North vinterdäck

MICHELIN X-ICE North är ett dubbdäck som klarar hårda vintrar och passar alla typer av bilar. Förbättrad säkerhet på is och optimalt grepp på snö (2) är bara ett par exempel på vad de banbrytande teknologier som ligger bakom detta däck erbjuder. Nu kan du köra med full tillförsikt även vintertid.

Hitta rätt vinterdäck till din personbil4x4 vinterdäck till din SUV

Vinterdäck för 4x4 och SUV:ar

MICHELIN Latitude Alpin vinterdäck

Det här är vinterdäcket för 4-hjulsdrivna bilar. Säkrare att köra på, säkrare inbromsningar och bättre grepp i kallt väder – vinterdäcket MICHELIN Latitude Alpin är framtaget för MPV:er och 4-hjulsdrivna bilar. Stabiligrip-tekniken kombinerar två olika typer av lameller för ännu bättre grepp och stabilitet på snö.

MICHELIN Latitude Alpin HP vinterdäck

MICHELIN Latitude Alpin HP är vinterdäcket för din SUV. MICHELIN Latitude Alpin HP är speciellt konstruerat för 4-hjulsdrivna högprestandabilar och godkänt för Mercedes GL-, ML- och R-klass liksom för BMW X5 (i Zero Pressure (”ZP”) -version).

Michelin Latitude X-Ice vinterdäck

MICHELIN Latitude X-ICE är ett dubbfritt is- och snödäck utvecklat för SUV:ar och crossovers. ”Flex-ice” gummiblandningen är speciellt utvecklad för ge bibehållet grepp också i extrema vinterförhållanden med snö och is.

Michelin Latitude X-Ice North vinterdäck

MICHELIN Latitude X-ICE North är det dubbade SUV-däcket för krävande vinterförhållanden. Detta dubbdäck erbjuder bättre säkerhet på is och förbättrat grepp på snö. Det V-formade rotationsspecifika mönstret bidrar till att effektivt leda bort modd och smält snö. Mönsterkanaler på däcksidorna bidrar till bättre kontroll i extrema nordiska förhållanden.

Hitta rätt 4x4 vinterdäck till din SUV

Vinterdäck för vans och husbilar

Michelin Agilis Alpin vinterdäck

Michelin Agilis Alpin är ett däck framtaget för alla nyttofordon Lätta Lastbilar och erbjuder en hög prestandanivå i alla vinterförhållanden för alla yrkesförare. Tack vare Stabiligrip-tekniken får det här däcket utmärkt grepp i snön.

Michelin Agilis X-Ice North vinterdäck

Dubbade Michelin Agilis X-Ice North erbjuder bättre säkerhet i hårda och krävande väderförhållanden (3) för alla förare av Lätta Lastbilar. Detta dubbade vinterdäck har utvecklats för att ge överlägsen prestanda på 3 områden – säkerhet, kostnadseffektivitet och slitstyrka (3). Det här gör att alla som kör en Lätt lastbil i jobbet kommer fram dit de ska även om förhållandena är de svårast tänkbara.

Hitta rätt vinterdäck till din lätta lastbil

(1) Med hänsyn till livslängd och energieffektivitet.
(2) MICHELIN X-ICE NORTH XIN2 jämfört med tidigare däckgeneration.  Internt test  2008 på 205/55 R 16T.
(3) Jämfört med föregångaren MICHELIN Agilis 81 Snow-Ice.  Internt test 2007 på 195/65 R 16C 104 R.
  • BIL
  • SUV - 4X4
  • SKÅPBIL/HUSBIL
Loader