replace ck0gbtar509jn0jnu3nc5kb7v super suv header max 1

Upptäck SUV:ar och däck till SUV:ar

Välkommen till SUV-portalen. Här får du reda på mer om de populära SUV:arna.

Tips och råd för bil-, SUV- och skåpbilsdäck

Trots att begreppet SUV bara har använts i större utsträckning sedan 1980-talet har denna typ av bil tillverkats ända sedan andra världskriget, framför allt som militärfordon. Idag dominerar SUV:ar på vägarna tack vare att de är så mångsidiga och klarar många olika typer av användningar – och därmed uppfyller och passar många behov och livsstilar.

 

Skapa inte bara en bra körupplevelse – skapa den ultimata körupplevelsen. Michelin är experter när det gäller däck för oöverträffad körkänsla.

replace ck0gbtar509jn0jnu3nc5kb7v super suv header max 3

Prestanda-SUV:ar

Ett fordon där allt handlar om stil och substans. Som skiljer sig från mängden och sänder ut ett budskap. Nöj dig inte med mindre: sätt dig bakom informationsratten och upptäck mer om prestanda-SUV:ar.

replace ck0gbtar509jn0jnu3nc5kb7v super suv header max 4

Livsstils-SUV:ar

En SUV som passar en rad olika användningsområden och vars framgång baseras på mångsidighet, även om säkerheten alltid går först. Luta dig tillbaka och koppla av. Vi tar hand om vad du behöver veta, medan din SUV tar hand om dig.

Vanliga frågor om SUV:ar

Michelin svarar gärna på dina frågor. Här delar vi med oss av några av de vanligaste frågorna som rör SUV:ar.

Car banner background pilot sport4 4 tyres
Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.