picture2

MICHELIN Quality Dealer - en garanti för kvalitet


qd new logo

MICHELIN Quality Dealer utmärkelsen är en garanti på att försäljningsstället uppfyller de stränga kvalitetskrav som MICHELIN satt upp och att dessa tillämpas på såväl service som vid marknadsföringen av dess produkter. Quality Dealer logon är din garanti för:

PERSONLIGT ANPASSAT
MOTTAGANDE

 

På kortast möjliga tid, med fullt utbildade team som väntar på att få betjäna dig
I en bekväm och behaglig miljö

EXPERTRÅDGIVNING
 

- Service anpassad efter dina krav
- Transparent kostnadskalkyl på arbete som ska utföras
- En tydlig förklaring av arbete som utförts

KVALITETSSERVICE
 

- Med rätt utrustning
- och fackmannamässighet

För att säkerställa en hög kvalitet på service och tjänster har Michelin tagit fram Quality Dealer programmet. Utmärkelsen ”Michelin Quality Dealer” ges till de däckspecialister som uppfyller höga krav på kompetens, kundvård och arbetsmiljö.

Syftet med Michelins kvalitetsprogram är att förbättra konsumenternas helhetsupplevelse av verkstadsbesöket och personalens arbetsmiljö. Det innebär att konsumenten ska mötas av professionell och kompetent personal med rätt utrustning för att utföra däckrelaterade tjänster. Det ska också vara tydliga priser på produkter och tjänster – vilket också innebär att kunden tydligt ska veta vad som ingår i priset.

För personalen på dessa verkstäder innebär kvalitetsstämpeln att arbetssätt och processer för intern personalvård formaliseras, likaså att deras arbete gentemot kund följer tydliga riktlinjer för att garantera kvalitet och säkerhet. Personalen ska också fortlöpande genomgå utbildning i däckteknik, kundbemötande och andra lämpliga ämnen för att de ska upprätthålla den höga professionella nivån.

Michelin och Quality Dealerns kvalitetsarbete bidrar till en jämn, hög kvalitet, där Michelin har fastställt kriterierna för Quality Dealers. Tack vare Quality Dealer programmet bidrar verkstäderna och Michelin till att höja hela branschens status och se till att kvaliteten på våra produkter når konsumenterna. Ett felaktigt monterat eller balanserat däck ger inte fordonet rätt prestanda och rätt säkerhet.

Bil Bakgrund shutterstock Tips och råd
man fixing vehicle engine 2244746
Bil Tidningsledare michelin pression calule Tips och råd

Hitta din närmsta Quality Dealer

Sök efter
Adress, stad eller postnummer
Hitta mig
Sök
Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.