MICHELIN ÄR OFFICIELL DÄCKPARTNER TILL GRAN TURISMO 7

MICHELIN gör PlayStations GT17 ännu mer gripande och spännande för spelare - en oöverträffad körupplevelse, från bana till skärm.

Sedan 2019 har Michelin varit den officiella däckleverantören till "FIA Certified Gran Turismo Championships" och spelets officiella däckutvecklingspartner. Vi delar med oss av vår kunskap från den verkliga världen med Gran Turismos utvecklingsteam, för att förbättra spelupplevelsen för alla spelare.

Michelins avtal med Gran Turismo är en del av vår globala spel- och eSportstrategi. Genom att överföra MICHELIN-upplevelsen till racingsimulatorer kan spelare upptäcka kvaliteten och styrkorna hos våra produkter. Vi har bra synlighet på skärmarna och förser spelen med realistiska däck vad gäller prestanda, livslängd, stadga, grepp och slitage.

Logotyper från Michelin och Grand Turismo

MICHELINs förflutna kopplas till framtiden

1895 deltog bröderna Michelin i en specialbyggd bil i motortävlingen Paris-Bordeaux-Paris för att bevisa prestandan hos luftfyllda däck. Sedan det första mytomspunna loppet har vi slagit många rekord vad gäller både innovation och ultrahöga prestanda vid världens mest krävande och hyllade racingtävlingar, inklusive 25 raka totalsegrar på ikoniska 24 Hours of Le Mans, och mer än 330 FIA World Rally Championship-segrar.

MICHELIN är den första däcktillverkaren som samarbetar med en spelutvecklare och eSport-serier, med målet att överföra den verkliga tekniken till den virtuella världens körupplevelser.

link to the past image

Skapar en innovativ interaktion som för samman spel-, bil- och däckentusiaster

098a9017 39f367ce c4c1 4252 aafd 4d122b3327bb

En perfekt matchning

Gran Turismo sätter den globala standarden för en virtuell körupplevelse, och vi är det världsledande varumärket för högpresterande däck.

0a1a2536 00a40f19 6ab9 4058 8ece 761432fd32bf

En delad passion

MICHELIN har slagit rekord för innovation och ultrahög prestanda i de mest krävande och berömda racingtävlingarna runt om i världen.

gma7554 eb3c0513 b984 4f9f 8b88 29fc8265c669

Ett digitalt äventyr

Med Gran Turismo demonstrerar vi vårt digitala ledarskap inom mobilitet. 

Om Gran Turismo

Gran Turismo™ är ett videospel utvecklat av Polyphony Digital Inc., ett dotterbolag till Sony Interactive Entertainment Inc. Efter att först ha lanserats i Japan 1997, anses den flerfaldigt prisbelönta simulatorn vara den bästa och mest autentiska körsimulatorn, tack vare true-to-life-grafik, autentiska fysiska tekniker och noggranna och verklighetstrogna detaljer. Polyphony och dess berömda skapare Kazunori Yamauchi har revolutionerat genren för racingspel.

logo gt
GRAN TURISMO movie with MICHELIN

FILMEN GRAN TURISMO

En spännande och känslomässig resa med Michelin, endast på bio
Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.