benefit 2

Kör smart!

Upptäck våra tips och råd för att spara bränsle, förbättra din säkerhet och komfort på vägen. Allt du vill veta om däck till din bil, SUV eller skåpbil.

Letar du expertråd?

Kunskap är makt

Att köpa däck är viktigt och att få svar på alla dina frågor är precis lika viktigt, så att du har den information som behövs för att kunna ta rätt beslut.

bil redigerad hjälp och support startsida

Michelin.. mer än bara däck

Our purpose


Eftersom vi anser att mobilitet är grundläggande för mänsklig utveckling, arbetar vi passionerat och nytänkande för att det ska bli mer säkert, mer effektivt och mer miljövänligt. Vår prioritet och vårt fasta åtagande är att ge våra kunder kompromisslös kvalitet. Eftersom vi anser att alla förtjänar att förverkliga sig själva, vill vi möjliggöra för varje individ att kunna göra hans eller hennes bästa, och låta våra olikheter vara en värdefull tillgång. Vi är stolta över våra värderingar vad gäller respekt för kunder, människor, aktieägare, miljö och fakta. Tillsammans delar vi äventyret kring bättre mobilitet för alla.

Läs mer här: www.michelin.com

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.