MÖLNDALS DÄCKSERVICE
Öppna nu
Monday 07:30 - 18:00
Tuesday 07:30 - 18:00
Wednesday 07:30 - 18:00
Thursday 07:30 - 18:00
Friday 07:30 - 16:30
Öppna nu

Recensioner Av Google

Lotta

Ni är bara så fantastiska, har varit kund i många år. Alltid lika roligt att komma till er, man går alltid ifrån er men däcken på plats såväl vinter som sommardäck och ett stort leende i bagaget Ha de gött, snart dax för nästa skifte

max Krook

Super som vanligt!

Anders Eriksson

Proffsiga yrkesstolta och mycket prisvärda!

Erik Axel Wall

Mycket nöjd med detta däckhotell. Alltid väldigt trevligt bemötande. Det går snabbt och smidigt. Professionell personal.

Alan DoubleYou

WOW! Första gången här och kommer verkligen besöka verkstaden igen! Billigt var det också kunde lätt betala någon hundralapp eller 2 mer. Ny och fräsch lokal med mycket trevligt bemötande. Kollade runt lite med närliggande verkstäder men ingen hade tid förens nästa vecka men här gick det undan, fick en tid dagen efter. Gott kaffe finns det här också med kakor som tilltugg, verkligen imponerande! Tack för mig!
Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+