DÃCKDÃCK VISA ALLA DÄCKVISA ALLA DÄCK ÅTERFÖRSÄLJAREÅTERFÖRSÄLJARE

Lyssna på vad andra säger om oss - det gör vi

Anledning till att vi tilverkar vinterdäck av absoluta toppklass är att vi lägger stora resurser på forskning och utveckling samt lyssnar på dig, våra återförsäljare och externa experter. För oss är det extremt viktigt att vi får veta vad du tycker om våra vinterdäck.

 

Kontroll Vinterdäck

 

Här är några kommentar vi fått på våra vinterdäck från bilförare runt om i Sverige;

 

"Jag har kört dubbfritt i många år och trivs med det men det behöver vara ett riktigt bra dubbfritt däck. Michelin är det självklara valet!"


Magnus, Peugeot 307

 

 

"Jag köper Michelin för de alltid är jämna och stabila. Väldigt sällan som de behöver balansers om på fälgarna, eller att man behöver stora vikter på fälgarna när nya monteras. Kommer även att köpa Michelin i framtiden."


Jesper, Subaru Legay Outback

 

"Känns bra att veta att man har bra däck på bilen när familjen åker med!"


Tobbe, Mitsubishi Outlander

 

 

"Köpte dem efter blivit rekommenderad av en släkting. Blev inte besviken, är mycket nöjd. Jämfört med de gamla slitna så jösses vilken skillnad. Nu blev det bra grepp igen! Presterar bra på såväl is och snö som torra eller våta vägbanor. Mycket vatten ger inga speciella obehagskänslor, inga tecken till vattenplaning.  Och jämfört med andra så håller det nästan en säsong längre än konkurrenterna!   Bra köp!"


Michael, BMW 5-Serie

Vad tycker du?


Du har också möjligheten att berätta för oss och andra trafikanter vad just du tycker om dina vinterdäck från Michelin. Klicka bara här för att skriva ditt omdöme på dina vinterdäck från Michelin.

HITTA EN ÅTERFÖRSÄLJARE

Ort, gata eller postnummer