DÃCKDÃCK VISA ALLA DÄCKVISA ALLA DÄCK ÅTERFÖRSÄLJAREÅTERFÖRSÄLJARE

MICHELIN KUNDTJÄNST


Våra högteknologiska däck är konstruerade för att möta alla olika krav från dagens bilförare. MICHELINs experter utgår från din körstil, din typ av bil och vägförhållandena för årstiden när de ge dig råd om vilken typ av däck du ska välja.

KONTAKTA OSS


CHAT

Beror på våra agenters tillgänglighet

Telefon

0200883976

Måndag - fredag
9.00 - 18.00

E-post

24/7

Vi vill informera dig om att vår kommunikation via Messenger, chat, e-post eller telefon kan komma att spelas in för att vi ska kunna förbättra kvaliteten på våra tjänster. Vi sparar inspelningarna i 6 månader. Michelin kommer att använda dina personuppgifter enbart för att besvara dina frågor och ge dig information som du ber om. Du har rätt att be om en kopia av de personuppgifter som vi lagrar om dig och att få tillgång till, korrigera eller radera dessa uppgifter. Kontakta i så fall contact@tc.michelin.eu och skicka med en identitetshandling.

VÅRA LÖFTEN
VÄGLEDNING TILL RÄTT DÄCK

MICHELINs däck är tillverkade med toppmodern teknologi, som gör det möjligt för oss att ta fram produkter som passar alla våra kunders olika körstilar och körvanor. Vi uppskattar om kunderna visar intresse för vår teknologi och vill veta mer om den, så därför ser vi till att det alltid finns en expert tillgänglig när kunderna ringer till MICHELIN kundtjänst.

LÄTT ATT KÖPA

När du har kommit fram till vilket däck som passar dina behov bäst hjälper vår online-expert gärna dig att hitta närmaste MICHELIN-återförsäljare där du kan köpa och montera dina däck.

SUPPORT EFTER KÖP

MICHELIN finns till din hjälp, även efter att du köpt dina däck. Du kan nå oss via telefon, e-post och Live Chat för alla frågor du har om däck eller om du bara vill prata med oss om mönster och grepp! Tveka inte att ta kontakt med våra experter.