Motorcykel Bakgrund improving safety Tips och råd

Förbättrad vägsäkerhet för alla

Michelin är angelägen om att förstärka sin insats för att rädda mer och mer liv.

Utmaningen att göra våra vägar säkra

Varje år omkommer 1,2 miljoner personer och ytterligare 50 miljoner skadas i trafikolyckor som är den främsta orsaken till dödlighet bland ungdomar.  Regeringar, internationella organisationer och företag måste öka sina ansträngningar för att göra vägar säkrare för alla och upprätta medvetenhetsgörande och utbildande planer för alla trafikanter.

Medvetenhetskampanjer

Michelin engagerade sig i den europeiska trafiksäkerhetsstadgan 2004 och hjälper till att förbättra trafiksäkerheten genom att genomföra medvetenhets- och utbildningskampanjer om trafiksäkerhet och för trafikanter. Hittills har Michelin fokuserat sina insatser på 15 europeiska länder såväl som i Europa, Afrika, Amerika och Asien. Efter Indien körde koncernen program för ungdomar och nybörjarförare i USA och Brasilien 2014, innan de flyttade sitt fokus till Kina 2015.

Koncernen är inblandad antingen direkt eller tillsammans med internationella organ.

Motorcykel Piktogram landing page road safety Tips och råd
Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.