Motorcykel Bakgrund when to choose tyres Tips och råd

De rätta däcken för den rätta användningen

Motorcykel Tidningsledare circle commuting Tips och råd

Pendlar däck 

Du använder din motorcykel/scooter för ditt jobb eller för att resa till och från din arbetsplats. Ditt fordon känner av stadslivets effekter: ofta förekommande stopp vid trafikljus, undvika andra fordon, skadade vägunderlag... och du kör i alla väder året runt. Dina däck måste vara slitstarka och hjälpa dig att resa säkert så länge som möjligt.

Motorcykel Tidningsledare circle off road Tips och råd

Terrängdäck

Cross, Enduro, Trial och Rally är terrängaktiviteter som kräver däck med optimalt däck och dragkraft. MICHELIN erbjuder en total uppsättning tävlingstestade däck som passar för dina krav och för alla typer av terränger (sand, blandad, mjuk, hård...) som du kan stöta på.

Motorcykel Tidningsledare circle tracks Tips och råd

Racingdäck för bankörning

Vårt sortiment av racingdäck är prövade och testade på racerbanan och har tillverkats med en avancerad teknologi som motstått några av de mest slående banorna som finns. High performance-däck för extra grepp och total säkerhet.

Motorcykel Tidningsledare circle days out Tips och råd

Adventure - Terrängdäck

En vacker väg och vackert solsken, det är dags att ta en tur! Med MICHELIN-däck behöver du inte välja mellan mellan ditt livs resa och en säker dag ute.

Motorcykel Tidningsledare circle retro Tips och råd

Retrodäck

För fans av vintage scootrar och motorcyklar har MICHELIN designat ett sortiment av däck med ett dekorativt retro inslag. Se till att du sticker ut från mängden när du åker, utan kompromisser om stabilitet och grepp.

Motorcykel Tidningsledare circle travel Tips och råd

Touringdäck

Söker du efter ett äventyr? Våra däck följer dig under din resa längs fina och ibland utmanande vägar på jakt efter nya upplevelser. Vårt mål: att ge dig däck som varar och kan köras var som helst med den högsta komfortnivån och en total säkerhet.

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.