MAXIMERA DITT RESULTAT MED

MICHELIN TRACK CONNECT SYSTEMET MED
UPPKOPPLADE DÄCK

Kontrollera tryck och temperatur på däcken i realtid: Utforska din potential för körning på bana i full trygghet.


EN NY UPPLEVELSE PÅ BANAN

Michelin Track Connect, systemet med uppkopplade däck, föddes ur den teknik som Michelin använder på bantävlingar och den utvecklades i samarbete med medlemmar i Club Porsche. Systemet finns med dig i varje fas av loppet på banan.

cjtoyv8dp00ok0okdztl2x9lh phone img v5 full

cjtoz0qcp00ul0okdjfgmpz42 phone img v2 full

cjtoz1dn0045t0olo8lg8qjjq phone img 31 full

FÖRE LOPPET:

Systemet Michelin Track Connect ger dig en rekommendation om det optimala däcktrycket beroende på vilken bil du ska köra, var du ska köra (väg eller bana) och beroende på väderleksförhållandena.

UNDER ETT LOPP:
 
  • Med hjälp av exakta färgkodade tryck- och temperaturvärden kan du i realtid se om däcken fungerar inom det optimala intervallet
  • En väghållningsmätare visar hur bilens balans ändras (över-/understyrning) beroende på ändringar av däcktrycket.
  • Det finns också ett tidtagarur.
EFTER ETT LOPP:

I mobilappen kan du visa, jämföra och dela data som sparats under olika lopp.

Du får veta exakt vilka justeringar du ska göra i däcktrycket innan du ger dig ut på banan igen.

SYSTEMET MICHELIN TRACK CONNECT:
HUR FUNGERAR DET?

track connect 1

VART KAN JAG KÖPA MICHELIN TRACK CONNECT.

Michelin Track Connect kan installeras av någon av våra återförsäljare.  Systemet är endast kompatibelt med 4 däck av typen MICHELIN Pilot Sport Cup 2 Connect, som finns att köpa hos alla våra återförsäljare. Alla delar i systemet kan flyttas till en annan uppsättning däck, du behöver alltså inte köpa ett nytt när du byter däck.

Hitta återförsäljare nära dig på några sekunder

Hitta mig

De 5 största städerna i Sverige

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Malmö
  • Västerås
  • Örebro

HUR FÅR JAG TAG PÅ APPEN MICHELIN TRACK CONNECT?

MICHELIN Track Connect appen

cjtpidunv05io0pp7k1g6s4aq img002 full

VANLIGA FRÅGOR

Vilka mobiltelefoner är kompatibla med appen?

För iOS är alla mobiltelefoner från iPhone 5 kompatibla om de är konfigurerade med iOS 10 och senare . För Android måste enheterna vara kompatibla med Bluetooth Low Energy (BLE). Alla Samsung-telefoner som är nyare än tre år och konfigurerade med minst Android version 4.3 är kompatibla med Michelin Track Connect

Vilka däckstorlekar är kompatibla?

Systemet är tillgängligt på 53 dimensioner av MICHELIN Pilot Sport Cup 2 Connect and on 4 dimensioner av MICHELIN Pilot Sport Cup 2 R Connect.

Vilka bilar kan systemet användas på?

De flesta sportbilar som deltar på Track Days är kompatibla med systemet. Användare kan lägga till andra fordon i appen. Endast dimensioner av originaldäck/originalfordon får registreras. Egna ombyggnader (tuning) godkänns inte. 

Hur mycket kostar systemet?

Återförsäljarna är fria att sätta sitt eget försäljningspris. Setet är färdigt att användas när det säljs. Det består av fyra sensorer, en mottagarbox, två elsladdar (en kort och en lång), en cigarettändar-/USB-adapter och en telefonhållare. Systemet kan användas till olika däckuppsättningar. Du behöver alltså inte köpa ett nytt system varje gång du byter däck. Sensorerna och mottagaren kan återanvändas.

MICHELIN TRACK CONNECT - BILDER

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+