GUMMIGUBBEN
Öppna nu
Monday 08:00 - 17:00
Tuesday 08:00 - 17:00
Wednesday 08:00 - 17:00
Thursday 08:00 - 17:00
Friday 08:00 - 16:00
Saturday 10:00 - 14:00
Öppna nu

Recensioner Av Google

Lynda Paulsson

Bra och snabb service varje gång. Har mina däck i deras hotell och det har alltid gått smidigt både att boka tid för byte och bytet i sig. Nu sist skulle jag passa på att byta bromsarna samtidigt så jag lämnade bilen i god tid. Bilen var trots högsäsong för hjulbyte klar långt före utsatt tid och kommunikationen kring jobbet och priset fungerade utmärkt.

Pontus Eric Hellberg

Snabb däck service och lagning av punktering

Bo Ericsson

Lagade pyspunktering. Vänlig personal. Kort väntetid. Bra utfört arbete.

Whiskeys

Plus för den snabba servicen de erbjuder. Duktiga killar inne i verkstaden. Kassa personalen skall man akta sig för. Se till att du har fått ett pris innan du betalar, det kan komma att variera beroende på vem som står i kassan. Förklaringar för pristilläget kan vara i form av "snabba valuta kurs uppgångar". Svänger det så snabbt som gummigubbarna påstår, tycker jag att man skall börja sälja sina tillgångar redan igår🤣.

Janeke Irgens

Bra service. Snabbt däckbyte
Gatuvy återförsäljare

Behöver du mer hjälp?

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+