Recensioner Av Google

Jim Boberg

Åt lunch där, Så jag vet inte hur det är att bo där. Jättetrevlig matsal. Kanonbra mat. Jättefin salladsbar. Gott, nybakat bröd. Kaffe och efterrätt. Supertrevlig personal. Rekommenderas!!! 100procent nöjd 🌝👍

Petter Ellesson Hamrin

Va förbi på lunch, över förväntan! Mysigt ställe!!

Marco Witt

Kom dit sent. Hon i receptionen var inte väldens vassaste på engelska och kunde inte hjälpa till vart man kunde få något att äta. (Kl var tio) tillslut så hitta vi en pub själva. Ok rum bra pris.

Pernilla Johansson

Vackra rum! Dock dålig städning av rummet och ointresserad personal i receptionen! Vid incheck kl 12 var rummet inte klart (helt ok) men om jag ville betala extra var det klart (inte ok 🤨)

Lars Melander

Knappt godkänt. Vi hade bokat rum för tre, fick två sovplatser plus en dassig, obäddad golvmadrass. Aningen dåligt städat. Bra i övrigt. Aningen bullrig luftkonditionering. Tunnelbanan går precis utanför.
Gatuvy återförsäljare

Behöver du mer hjälp?

Du använder en webbläsare som inte stöds
Du använder en webbläsare som inte stöds av den här webbplatsen. Detta innebär att vissa funktioner kanske inte fungerar som avsett. Detta kan orsaka avvikande beteenden när du surfar på webbplatsen. Använd eller uppgradera/installera en av följande webbläsare för att få tillgång till alla funktioner på webbplatsen.
IE
firefox 66+
chrome 72+
edge 17+
safari 12+
opera 58+